Straling en bijna overal gevaarlijke overdosis

Wij hebben het daarbij vooral over “non-ioniserende radiofrequente of hoogfrequente straling”, dit wil zeggen:

de straling die wordt veroorzaakt  door zendmasten voor UMTS, GSM, LTE, 3G, 4G, 4G plus, 5G, C-2000, DECT-telefoons, mobiele telefoons, smartphones, tablets, modems, slimme meters, auto’s, alle toepassingen voor Internet of Things (IoT) en Machine to Machine (M2M), alle interne en externe WiFi- en WLAN-netwerken, en zelfs babyfoons.

Deze straling zie je niet en ruik je niet, maar is er wel.

Met meetapparatuur stel je straling wél exact vast, maar ook op je laptop en smartphone kun je de overdaad aan straling en stralingsbronnen zichtbaar maken.
Ook al ben je je er niet bewust van, je lichaam merkt het wél: niet voor niets is “straling” al vanaf 1935 ontwikkeld en ingezet als militair wapen!

Overigens draagt ook de “non-ioniserende laagfrequente straling” bij aan de overdosis, maar deze is veelal gemakkelijker te vermijden.

Ernstige gezondheidsklachten
De straling heeft op veel plaatsen nu een dergelijk hoog overdosis-nivo bereikt, dat veel mensen ernstige gezondheidsklachten daarvan ondervinden. Sommigen hebben eigenlijk geen leven meer, doordat zij noodgedwongen hoofdzakelijk in hun tegen straling afgeschermde huizen moeten blijven.

Triest is dat in Nederland meer dan 500.000 mensen NOG NIET weten dat hun gezondheidsklachten worden veroorzaakt door die (overdosis) straling…….daarom ook deze actie!