“The Invisible Rainbow/De onzichtbare regenboog”

De Nederlandstalige versie van het befaamde boek The Invisible Rainbow van Arthur Firstenberg. Als je meer wilt weten van de invloed van elektriciteit en straling op je fysieke en mentale gezondheid, is dit boek een must! https://www.succesboeken.nl/book/9789492665744/De-onzichtbare-regenboog

Electrostress & Gezondheid”

door prof. dr. ir. Michiel Haas en Henk Wever MSc, ISBN: 90-74510-09-4, uitgeverij NIBE-publishing 2011.

Michiel Haas was o.a. verbonden aan Technische Universiteit Delft, Henk Wever is o.a. oprichter van de website StopUMTS.

electrostress

“Electrostress Handboek”

door Dr. Hugo Schooneveld, ISBN: 978-90-9027793-6, Uitgeverij EMV-EHS, 2014.

Hugo Schooneveld was o.a. verbonden aan Universiteit Groningen en Landbouwuniversiteit Wageningen en is daarnaast de oprichter van Stichting EHS.

boek

“Help! De kerktoren

“Help! De kerktoren geeft straling. Gezondheidsklachten door straling.”: door Ria Luttikhof-Lurvink, 2010, Uitgeverij Akasha.

De auteur (huisvrouw en onderwijzeres) beschrijft enkele jaren van haar leven in een huis dat wordt vervuild door de elektrosmog van o.a. de masten die op de kerktoren bij haar aan de overkant staan en hoe huisgenoten hierop reageren met ongemak en ziekte.

Het is aangrijpend te lezen hoe zwaar en vergeefs zij moet strijden om officiële erkenning te krijgen voor haar klachten.

Ook belicht zij de berichtgeving in de media en toont aan hoe ongefundeerd die is. Bijv. geciteerde wetenschappelijke rapporten zijn maar half gelezen en worden daarom verkeerd geïnterpreteerd.

kerktoren

logo

De lange lijst van artsen, die het Freiburger Appell 2012 ondertekenden.