Straling nu ook op de agenda van Tweede Kamer!

Steun NU Tweede Kamerlid Maurits von Martels (CDA) inzake zijn vragen over straling, EHS en elektrostress…

Mail hem op m.vmartels@tweedekamer.nl, zie onderstaande:

Op 9 november heeft Maurits von Martels van het CDA schriftelijke Kamervragen ingediend bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over de effecten van elektromagnetische velden, de bescherming daartegen en over elektrogevoeligheid.
Inmiddels zijn de vragen beantwoord door de staatssecretaris Van Veldhoven (D66). De antwoorden volgen het standaardpatroon zoals dat al jaren door de overheid gevolgd wordt: “Het is onwaarschijnlijk dat er gezondheidseffecten door EMV zijn”.
Von Martels neemt daar geen genoegen mee en stelt vervolgvragen!
Oproep:
stuur een kort berichtje van steun via twitter, facebook of mail (m.vmartels@tweedekamer.nl),
‘Maurits von Martels, dank voor het aangaan van de strijd voor een gezonde EMV luwe wereld’. Voeg eventueel een korte toelichting toe op je persoonlijke situatie als gevolg van EHS.
Schriftelijke vragen die door het CDA aan de Staatssecretaris zijn gesteld + antwoorden:
Vind de vragen van het lid Von Martels (CDA) heeft gesteld aan de Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat over elektromagnetische velden en elektrohypersensitiviteit (ingezonden 9 november 2017), alsmede de gegeven antwoorden via de volgende link: https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/kamervragen/detail?id=2017Z15008&did=2017D31701
In vervolg op de beantwoording zijn aanvullende vragen gesteld door Von Martels, bekijk het debat van 14 december 2017 ‘Leefomgeving, Vaste commissie voor Infrastructuur en Waterstaat’. ( tijdcodes 25:20 en 1:57:29). Daarin heeft de Staatssecretaris toegezegd om na te gaan hoe andere landen met preventieve maatregelen staan in de omgang met EMV en te kijken naar de vertegenwoordiging van Elektrosensitieven in het Kennisplatform EMV en Gezondheid.
Zie: https://debatgemist.tweedekamer.nl/debatten/leefomgeving-5
.
Elektromagnetische velden en elektrohypersensitiviteit | Tweede Kamer der Staten-Generaal

2 antwoorden
 1. S.K. Molenaar
  S.K. Molenaar zegt:

  Geachte heer von Martels,
  Blij dat mensen erkenning krijgen, met dit belangrijke punt op de agenda. Mijn broer heeft al veel te verduren gehad, het is een pientere en altijd hard werkende, studerende & sportman geweest en vader van 2 prachtige kinderen. Hij heeft dicht bij de dood gestaan wegens de ziekte van Lyme in combi met electro zendmast straling. Door deze omstandigheden van straling aantoonbaar heel veel research gedaan en is nu zeer beperkt in zijn leven. Zijn strijdkracht mentaliteit en kinderen houden hem in zijn gezondheid staande. Hij R. Alexander Molenaar kan hier veel aan bijdragen, hij leeft wel op z’n reserves.
  Met vriendelijke groet,
  S.K. Molenaar Zaanstad

 2. pieter; van velzen
  pieter; van velzen zegt:

  Inmiddels heb ik veel informatie tot mij genomen over allerlei vormen van gepulseerde straling.
  Hieruit blijkt:
  dat de overheden, rijk en gemeente, weinig zin hebben om enig actie te ondernemen.
  Dat er via internet veel informatie binnenkomt ook van gerenomeerde wetenschappers.
  Dat er dus wel degelijk iets aan de hand is.
  Dat alle informatie stelselmatig door het rijk terzijde wordt geschoven.
  Ook blijkt dat ik in het brandpunt van diverse zendmasten woon en dat ik toenemende gezondheid klachten ondervind. Ik heb mijn flat laten doormeten en de niveau’s zijn in de woonkamer en de slaapkamer veel te hoog, Ook blijkt dat afscherming duur is en dat ik dat allemaal zelf moet betalen van mijn pensioentje.
  Uit dit initiatief van het CDA blijkt dat er in ieder geval iets gebeurt, al vrees ik dat dit ook maar een ‘doekje voor het bloeden’ zal zijn.
  Blijkbaar moeten de zaken eerst helemaal uit de hand lopen voor er echt iets gebeurd.
  Dus leuk idee CDA maar ik verwacht hier echt niets van, het geld gaat immers altijd voor in dit kabinet en ook de vorige. Dus de burger heeft het nakijken en zit met de brokken.
  Dus CDA we zullen zien.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie