Wally met Straling & gezondheidsklachten op TV op donderdag 25 april a.s.!

TV – Programma: De Outsiders, aflevering 2 (“Gezondheid”) met Wally Verboog over straling!

Een nieuw wekelijks programma (6 weken) waarin presentator Tim den Besten in iedere aflevering 3 mensen interviewt (ieder 10 minuten) en een inkijk geeft in hun leven.
Deze mensen staan gewild of ongewild “buiten de maatschappij” en (moeten) kiezen voor een ongebruikelijke weg.

Presentator Tim den Besten (32 jaar) is bekend bij het grote en vooral jonge publiek door zijn spraakmakende programma’s en het door hem uitgevonden woord “Quinoakut”, welke zelfs opgenomen werd in de Dikke van Dale.

Wally komt in aflevering 2, welke het thema “Gezondheid” heeft.
Uitzending donderdag 25 april 2019 op TV NPO3 bij de VPRO, van 20:55 – 21:30 uur.

Desgewenst ook later terug te zien via “uitzending gemist” en via:


https://www.vpro.nl/programmas/de-outsiders.html

Wally bespreekt in het interview o.a. de gezondheidsklachten door straling en doet een oproep aan mensen, die al geruime tijd zonder resultaat bij de huisarts lopen, om eens te checken of hun klachten door straling komen. Daarnaast doet zij een oproep aan artsen en medische organisaties om eens serieus om te gaan met straling als gezondheidsrisico.

Twee lange opnamedagen resulteerden in 14 uur filmopnames, waaruit een reportage is gemaakt van 10 minuten: naast een mooie vormgeving ook met een duidelijke, knalharde boodschap. Wij vertrouwen op veel respons!

Deze uitzending is ook belangrijk i.v.m. de huidige discussie in de Tweede Kamer inzake 5G en de gezondheidsrisico’s van straling.
Inmiddels moeten 3 (!) ministeries (EZK + IW + VWS) nu eindelijk gaan uitleggen aan de Tweede Kamer hoe het zit en moet de Tweede Kamer begin mei een besluit inzake 5G nemen.
Deel dit bericht derhalve en zorg dat de politiek de juiste beslissing neemt!