Wally & Rob op TV bij SBS 6

Interview over straling met Wally & Rob op TV bij SBS 6 “Van onze centen” afgelopen maandagavond 30 april jl.!

Mede omdat Wally & Rob betrokken waren bij de succesvolle actie tegen “slimme (= domme) lantaarnpalen” in buurgemeente Utrechtse Heuvelrug, werden zij door presentator Kees Tol geïnterviewd over straling en de gezondheidsrisico’s daarvan. Rob voor de kerktoren in Werkhoven, waarin zenders van 3 providers, en Wally in haar bos in Doorn.

Ondanks dat we wisten dat het zou worden ingekort, was het jammer dat slechts 3 minuutjes van ons 40 minuten durend interview werd uitgezonden. Niettemin werden er goede onderdelen getoond en kunnen we redelijk tevreden zijn. We hebben al veel (positieve) reacties gehad.

Wally komt diverse keren in beeld (“trailers”), dankzij haar blijkbaar aansprekende oproepen. Het onderdeel over “slimme (= domme) lantaarnpalen” begint bij 25:45 min). Voordeel van nu terugkijken, is dat de reclame niet wordt vertoond en dat maakt het verhaal overzichtelijker. Met Kees en zijn team was het trouwens plezierig werken.

Oh ja, de gemeenteraad van Utrechtse Heuvelrug nam een UNANIEM besluit tegen de slimme (= domme) lantaarnpalen, vanwege o.a. de gezondheidsrisico’s van straling en privacy!

Zie: https://www.sbs6.nl/programmas/van-onze-centen/videos/vLOadD9d0GQ/van-onze-centen/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie